Младеж в кома, а друг с разбит череп след каскада с мотор

Младеж в кома, а друг с разбит череп след каскада с мотор

Дали ще има един ден, в който няма да се наложи да пишем за злощастни инциденти, пияни или неправоспособни водачи, младежи-идиоти и т.н. Нали си спомняте, че преди сезона КАТ извади статистика, че мотористите са вторите най-застрашени от опасност от ПТП след пешеходците. Освен тази информация, КАТ излезе и с данни за намаляване на инцидентите с мотористи в сравнение с 2010. Май тази година ще бъде доста черна! Колеги, МОЛЯ, внимавайте, пазете себе си и останалите на пътя, както и винаги съобразявайте скоростта със своите и с възможностите на мотора си!

Ето какви са лошите новини, съобщени днес:

На 23.06.2012г. около 17:05 часа по пътя от с. Кърналово за с. Михнево, общ. Петрич на прав участък от пътя е станало следното ПТП: Возещите се на мотоциклет „МБК“- В.Б. на 18 години и Г.С. на 25 години; и двамата от с. Михнево поради, движение с несъобразена с пътните условия скорост, губят контрол над мотоциклета, излизат в ляво от пътя и се преобръщат. В резултат на станалото ПТП са пострадали: В.Б. с фрактура на главата, оток на мозъка, охлузвания по рамената и контузия по тялото, както и Г.С. който е в кома с фрактура на главата, оток на мозъка, счупена долна челюст, контузии по тялото. Пострадалите са настанени за лечение МБАЛ-Петрич с опасност за живота. Двамата участници в ПТП са неправоспособни водачи и не са използвали защитни каски. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая подължава, съобщават от ОДП.

И още:

13-годишно момче от Дупница блъсна 65-годишна жена с мотоциклет. Около 10:50 часа вчера жената е пресичала пътното платно на кръстовището между улиците „Цар Освободител“ и „Софроний“.

От сблъсъка жената е получила фрактура на дясната ръка, но няма опасност за живота й. Образувано е досъдебно производство, съобщават от е-79.

Сходни публикации

title="Мотори борци, самбисти и джудисти"
Мотори борци, самбисти и джудисти
Младеж загина при нелегални състезания с мотоциклети в Атина
18-годишен издъхна след катастрофа, карал бясно бракуван мотор
Млада жена е ударила мотоциклетист
38 годишен моторист с опасност за живота


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*