Звезда на стънта идва с нова програма на „Феър мото шоу“

Звезда на стънта идва с нова програма на „Феър мото шоу“

Ангиол Золтан, който първи на планетата показа как се управлява мотор с гръб към кормилото, отново ще гостува на Международното изложение за мотоциклетизъм „Феър мото шоу“ в Пловдив. Той пристига с нова програма, след като през 2010 г.  спря дъха на публиката със зрелищно изпълнение – свали предната част на мотора си и започна да прави каскади само със задната. Золтан е специален гост и на тазгодишното издание на форума, което ще се проведе от 6 до 8 април в Международен панаир Пловдив.

Звездата грабва вниманието и с визуални ефекти като огнени струи, излизащи от каската. Зрителите на нощното дрифт шоу на 7 април ще видят истинска  феерия от светлина и скорост, сътворена от унгарския стънтър. Освен Золтан, в уникалния спектакъл ще участват четирима от най-добрите български дрифт състезатели с коли и техни колеги мотоциклетисти.

Започнал с по-лесни упражнения с мотор през 2002 година, днес Золтан е в топ 5 на Европа. Известният  каскадьор твърди, че има само един начин за предпазване от контузии – 100% концентрация по време на стънтовете. Но е трудно да се постигне, докато полагаш усилия да задържиш интереса на зрителите за 30-40 минути, добавя той.  Золтан обновява програмата си всяка година, за да не разочарова публиката, а неговите почитатели от България ще видят новите  изпълнения в Международен панаир Пловдив по време на „Феър мото шоу 2012“.

Звездата на стънта ще прави половинчасови демонстрации на 6 април от 12:00, 14:00 и 17:00 ч, на 7 април – от  12:30 и 16:30 ч, на 8 април – от 11:00, 13:00 и 14:30 ч пред палата 6 на панаирния комплекс.

Ангиол Золтан ще наблюдава и състезанието по стънт с мотоциклети и скутери, което ще се проведе на 7 април от 10:30 до 12:00 часа. Многобройна публика събира не само надпреварата, но и подготовката за нея. Претендентите за титлите ще тренират на 6 април от  14:30 до 17:00 ч и от 18:00 до 19:00 ч, а на 7 април – между  09:00 и 10:00 часа.

Изложителите  от „Феър мото шоу 2012“ показват нови модели мотоциклети и АТВ на известни фирми, резервни части,  екипировка, поддръжка, тунинг части, скутери и велосипеди. Някои от участниците предлагат отстъпки, бонуси и схеми за лизинг с улеснения.

Експозициите може да се разгледат на 6 и 7 април от 9 до 19 ч, а на 8 април – до 17 часа. За посетителите с мотоциклети е осигурен безплатен паркинг.

На снимката:
Ангиол Золтан  впечатли публиката с виртуозните си каскади при своето първо гостуване в Международен панаир Пловдив през 20120 година

Сходни публикации

title="Стънт моторист в „България търси талант”"
Стънт моторист в „България търси талант”
Yamaha R1 дрифти на писта
Моторист почти загина в цирково изпълнение
Велико стънт мото шествие
Уникален дрифт с мотоциклет


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*