Мото пасове за Loud Festival 2012 ексклузивно от MOTO.BG

Мото пасове за Loud Festival 2012 ексклузивно от MOTO.BG

Влизат в продажба и специални мото пасове за фестивала

Готов e финалния ред на групите на Loud Festival 2012

Loud Concerts има удоволствието да обяви и финалния ред на излизане на групите, които ще се включат в първото издание на Loud Festival 2012.

Ето го и него:
2 юни (събота)
W.A.S.P.
SYMPHONY X
BEHEMOTH
LACUNA COIL
TRISTANIA

3 юни (неделя)
SLAYER
ANNIHILATOR
SOULFLY
MESHUGGAH
ASPHYX

За радост на феновете на моторите, организаторите на Loud Festival 2012, съвместно с Българския мотоциклетен портал MOTO.BG, предлагат специален moto pass. Мото пасът ще включва двудневен фестивален билет, безплатен къмпинг и място за мотор в допълнителен мото паркинг в непосредствена близост до къмпинг зоната.

Мото пасовете ще са на цена от 99 лв. и ще могат да бъдат закупени ексклузивно на сайта на www.moto.bg. От мото портала ще бъде издаден ваучер, които в последствие ще може да бъде заменен за мото пас на входа на Loud Festival 2012. Продажбата им онлайн ще започне в понеделник, 26 март.

Напомняме, че двудневните билети за Loud Festival 2012 на цена от 99 лв. са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg . Вече могат да бъдат закупени и специалните комбинирани билети на цена от 104 лв, които включват двудневния пропуск за фестивала и място за палатка във фестивалния къмпинг.

Освен някой от най-добрите рок и метъл групи, Loud Festival 2012 ще предлoжи на феновете на тежката музика още много разнообразни атракции. В специално обособената Парти Зона ще присъства задължителния кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста, метъл караоке, джаги и още. Специално внимание е обърнато и на кетъринг зоната на фестивала.

Повече подробности търсете в интернет сайта на LOUD FESTIVAL www.loudfestival.bg, както и във Facebook и Twitter профилите на феста: www.facebook.com/loudfestivalsofia и www.twitter.com/LoudFestival .

Loud Festival 2012 се провежда с любезното съдействие на Летище София.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*