Мотоциклетите MV Agusta се предлагат вече и в България

Мотоциклетите MV Agusta се предлагат вече и в България

MV Agusta вече ще се продава и в България! Само след месец всички фенове на ексклузивните мотоциклетни преживявания ще могат да се сдобият с едни от легендарните модели в мотоциклетната индустрия.

Официален представител е фирма Сенакс ООД. Шоурумът ще е в София, кв. Дружба 2 и официално отваря врати последната седмица на март. Мотоциклетите MV Agusta са популярни навсякъде по света и се отличават с красив дизайн и уникален стил, при който се обръща специално внимание дори и най-малкия детайл. MV Agusta е най-ексклузивният бранд мотори заради невероятния си изтънчен дизайн в комбинация с ултратехнологични решения и изключителна мощност.

Моделите на MV Agusta се превръщат в пример за подражание веднага след официалните си премиери. Успехът на новото поколение Brutale, моделите F3 и F4 са в центъра на вниманието поради своя забележителен дизайн, усъвършенствана технология и изключителни технически качества. Името MV Agusta не само определя стандартите на мотоциклетния пазар, но вече е пример за реален успех и постижения.

източник: off-road.bg

Сходни публикации

title="Бъди мото мачо, но хитро"
Бъди мото мачо, но хитро
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
MV Agusta Brutale 800 Dragster


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*