Новогодишен опит за световен рекорд – тандемен скок на Мадисън и Ла Велле

Новогодишен опит за световен рекорд – тандемен скок на Мадисън и Ла Велле

Честита нова година на всички наши приятели и колеги мотористи! За да отбележим подобаващо началото на 2012 с гръм и трясък, ви предлагаме видео от опита за световен рекорд на Роби Mадисън и Леви Ла Велле.

Скокът на двамата бе тандемен и се състоя в мъгливата нощ на Сан Франциско. Лудият Мадисън се опита да счупи досегашния си рекорд от 119 м., но за съжаление не успя. Опитът се оказа с дължина 116 м. Неговият спътник във въздуха Ла Велле счупи собственият си рекорд със сноумобил. Новият връх е 125 м., а досегашния праг бе 110.

„Толкова съм развълнуван от факта, че се приземих цял. В момента кипя от енергия, която е готова да експлоадира” – казва Ла Велле. „След като преминах през маркера на 124м. знаех, че това ще бъде запомнящ се скок!”

„Щеше ми се да скоча по-далеч, но съм и много щастлив, че се приземих успешно от другата страна” – казва Мадисън. „Напрежението беше огромно и да съм жив, за да опитам отново е най-важното! В момента съм в етап, когато имам нужда от промени в мотоциклета си и ще се опитам да намеря по-голяма пропаст, която да прескоча!”

Сходни публикации

title="Опит за световен рекорд от сляп моторист!"
Опит за световен рекорд от сляп моторист!
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
Шпагат върху скутери (и розов потник)
Мотори борци, самбисти и джудисти
Harley-Davidson с модерен шоу рум в Лас Вегас (+видео)


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*