Erik Buell Racing обмислят 250 кубиков мотоциклет за новаци

Erik Buell Racing обмислят 250 кубиков мотоциклет за новаци

Няколко източника потвърдиха, че Erik Buell Racing обмислят да направят 250 кубиков мотоциклет подходящ за новобранци, който да е като допълнение на спортният байк EBR 1190RS. Най-вероятно запълвайки нишата след спреният Buell Blast, 250 кубиковият мотоциклет ще бъде оборудван, така че да отговаря на нуждите на нови и качващи се за пръв път на мотор байкъри и най-вероятно ще отговаря на условията на MSF RiderCourse. Знаейки че, мотоциклети като Kawaaski Ninja 250R и EX250, които са номер едно по продажби на пазара в Съединените щати, момчетата от Erik Buell Racing се целят към производството на по-малки и улекотени спортни мотори, който да допълнят нарестващата продуктова линия на компанията.

Цените на горивата се очаква да вървят само нагоре, следователно нивото на продажбите в по-икономичните и малки класове мотори се очаква да нарастне, особено след като потребителите все повече и повече преусмислят нуждите си и начините си на придвижване в големите градове. Осъзнавайки, че трябва да бъде повече от компания за спортни мотоциклети,  както направиха от Ducati преди няколко години, 250 кубиков мотор за учащи, би повишил продажбите на Erik Buell Racing и би заел липсващите звена в продуктовата верига.

Пречката на пътя за Ерик Buell Racing в този план, обаче е фактът, че малката фирма в Уисконсин не разполага с необходимите ресурси за самостоятелното разработване на 250 кубиков мотор, както и възможностите за преправянето на съществуващ  такъв. Разбира се, ако има едно нещо, което Buell & Co. показа през последните няколко години – когато има воля, има начин.

Сходни публикации

title="Първи снимки на новия Buell"
Първи снимки на новия Buell
Hero купи 49% от акциите на Buell
На върха на пръстите – видео от поредицата за EBR 1190RS
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.
Дизелов мотор – индийска работа


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*