Разкриващо видео за 1440 кубиковия мотор Kawasaki ZZR1400

Разкриващо видео за 1440 кубиковия мотор Kawasaki ZZR1400

Официално разкриващо видео беше пуснато наскоро от Kawasaki, показващо как ще изглежда новата предница на очакваният скоро мотор ZZR1400. От клипа става ясно още, че двигателят ще бъде с по-голям обем от 1400 куб. см.

С това видео Kawasaki разпалват още повече любопитството ни около мотора, който ще излезе на пазара на 10-ти октомври. В него се вижда как дизайнер скицира предницата на байка, като ясно си личи силно промененият дизайн спрямо предните версии.

Графика показва, че размерът и ходът на буталото са съответно 84 и 65 милиметра, което е причината за новият обем от 1400 куб. см. на двигателя, спрямо 1352 на старата версия. Очакваната мощност ще бъде над 200 конски сили.

Новият мотоциклет Kawasaki ZZR1400 ще използва напредналата K-ACT ABS спирачна система и K-TRC тракшън контрол, заедно с подобрения по двигателят, засилващи мощността в ниските и средни обороти. Освен K-ACT ABS и K-TRC, байкът използва последна версия на високотехнологичната система за контрол Bosch 9.

Очаква се въздуховодите и слюдата да бъдат с изцяло нов дизайн, а мощността от 200 конски сили едва ли ще бъде променена, защото всички усилия на Kawasaki са концентрирани в подобряването на ускорението при нисък и среден въртящ момент, както и усъвършенстване на двигателя.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*