Скици на 2012 Ducati Streetfighter

Скици на 2012 Ducati Streetfighter

Ducati здраво са се захванали на работа за новия си модел супербайк за 2012 Ducati 1199 или иначе казано Ducati Xtreme, който ще дебютира на тазгодишното мотоциклетно изложение EICMA през ноември в Милано. Очаква се този модел да бъде голям пробив за компанията, от която твърдят, че през септември ще видим и представянето на 2012 Ducati Streetfighter.

Моторът Ducati Streetfighter 1198 ще замести ммоделъ 1098 като за тази цел ще получи допълнителни 100 кубика. Голата машина няма да получи супербайк двигател, а по-скоро 11° Testastretta, който се използва за Multistrada и Diavel. За момента няма съобшени детайли за работата на мотоциклета, но със сигурност от италианската компания ще направят нещо иновативно.

Идеята на Ducati е да създадат мотоциклет за начинаещи мотористи и се надяват да продължи успеха на моделите Ducati Superbike 848, за да достави нов стил и удоволствие на новите привърженици на марката.

Относно дизайна, и двата мотоциклета ще запазят линията на Streetfighter-а. Предполагаме, че те ще дебютират на EICMA, но за сега няма официално изявление и ще се наложи да чакаме до ноември.

Сходни публикации

title="Ducati EXPO 2015 в България"
Ducati EXPO 2015 в България
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*