Нови ауспуси за Triumph Tiger

Нови ауспуси за Triumph Tiger

SC e проект, който включва подновяване на изпускателната система на Triumph Tiger 800. Тази система ще подсигури  ново мото приключение с някои допълнителни характеристики като заедно с това се фокусира върху намаляване на общото тегло.

Новите ауспуси са на разположение в титан, карбон и неръждаема стомана като завършека в задната част на мотора е по-тънък и придава спортен вид. Изпълнението увеличава  мощността с около 4 к.с. и въртящия момент с малко повече от 3 Nm.

Новият ауспух Triumph Tiger намалява 3 килограма от теглото на мотора. Оригиналния заглушител е  6, а сега теглото на SC-Project е редуцирано до 2.9 кг. Всички модели, които се предлагат са усъвършенствани за използване на пътя и снабдени с подвижен db убиец. Комплектът включва и много добра топлинна защита и гаранция от 24 месеца.

Можем да се сдобием с изпускателната система като олекнем с 370.00 евро (карбон с карбонова капачка), 370.00 евро (черен неръждаема стомана с карбонова капачка), 390.00 евро (титан с карбонова капачка) и 350.00 евро (неръждаема стомана с карбонова капачка).

Сходни публикации

title="Ducati EXPO 2015 в България"
Ducati EXPO 2015 в България
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Сервиз за 2013 Triumph Trophy SE


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*