Развитието на MV Agusta F3

Развитието на MV Agusta F3

MV Agusta F3 продължава традицията на MV Agusta да създава изключително красиви спортни мотоциклети, дори се очаква линията да разшири дейността си и в други области също толкова добре. След създаването на мотоциклета F3 Brutale – един стилен нейкид байк, сега ще видим новия мотард модел MV Agusta F3.

В разговор с дизайнерът на MV Agusta F3- Мартон споделя, че новият звяр може да бъде достойна конкуренция на машината на Ducati – Hypermotard.

„Мисля, че моделът Hypermotard е един великолепен шосеен мотоциклет… Мисля, че е един от най-значимите мотоциклети, рефлектиращи на прехода от безкомпромисни спортни мотоциклети към по-практични, по-безопасен транспорт на две гуми. Всеки мотоциклет, който носи отличителния знак на MV Agusta на резервоара трябва да бъде изключителен, а не просто да бъде добър. Това ще бъде чистокръвен, и в много отношения също толкова фокусиран и изключителен като F3, само в рамките на по-използваем пакет.”

Това не говори много за това как MV Agusta F3 може да изпъкне от мотоциклета Ducati Hypermotard, но философията е ясна – създаването на един по-лесен за употреба и по-практичен мотоциклет за пътя. Според Мартон проектът за моторд байка F3 е съвършен. Това е модел, който ще отбележи нова категория за MV Agusta.  С интерес очакваме развитието на този проект.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*