Свалят до 20% от цената по време на Автомобилен салон София 2011

Свалят до 20% от цената по време на Автомобилен салон София 2011

Както при всеки предишен, така и по време на двадесетия юбилеен „Автомобилен салон София 2011“, дилърите на нови возила ще привличат клиенти не само с излъскани модели, но и със сериозни отстъпки в цената и допълнителни примамки. Докато преди 2008 г. с всяка изминала година търговците на нови коли у нас отчитаха все по-големи продажби, кризата рязко сви пазара.

За да съхранят поне част от продажбата, официалните представители на различните марки започнаха да се надпреварват с всевъзможни отстъпки, и то не само по време на автоизложенията, а целогодишно. Не рядко за целта дилърите у нас получаваха подкрепа и от самите производители на автомобилите. И въпреки че от миналата есен започна да се наблюдава леко раздвижване на пазара на нови коли, дилърите още не смеят да се зарадват и много внимателно планират всеки ход към клиента. Така и на започващия утре „Автомобилен салон София 2011“ клиентите ще се радват на примамливи оферти по щандовете на Интер Експо Център.

Първият сериен мотоциклет в света с автоматична трансмисия Honda VFR 1200 FD е един от 8-те мотора на Honda, които ще дебютират пред българска публика.

Всеки, който реши да се сдобие с кола по време на изложението, може да разчита на до 20% отстъпка от цената на возилото. Така например за всички модели на Peugeot вносителите от „София Франс Ауто“ са предвидили да свалят цената с до една пета. Същевременно гаранцията на автомобила вече е удължена до впечатляващите 5 години.

За предпочитащите да си купят Peugeot на лизинг първоначалната вноска е само 10%, срокът за изплащане е до 60 месеца, а лихвата за целия период е фиксирана на 3,99%. Не по-малка гаранция ще получите и ако решите да се сдобиете с нов Citroen. Вносителите от „Автомотор Корпорация“ са предвидили примамливи оферти за повечето си модели. Само за 6,60 лв. без ДДС на ден можете да станете собственик на новият С4 с икономичен дизелов двигател. Цената при покупка на изплащане на по-големия му брат – 7-местния Grand Picasso, е само 7,90 лв. без ДДС на ден, като лизингът може да бъде до 5 години. Любителите на по-малките коли пък могат да се сдобият със Citroen C3 – само за 17 500 лв. Освен с примамлива цена колата хваща окото и с най-голямото предно стъкло, осигуряващо отлична видимост при шофиране. От „Автомотор Корпорация“ обещават и други приятни изненади на щанда си.

Впечатляващи оферти има и за феновете на корейските автомобили. Всички модели на KIA вече се предлагат с впечатляващата 7-годишна гаранция. Същевременно цената на градския мъник Picanto – премиерата на чието ново поколение ще бъде именно на автоизложението, започва от впечатляващите 15 804 лв. без ДДС.

Ниска лихва предлагат и за новите автомобили Hyundai, въпреки че марката няма да има щанд на автоизложението. Оскъпяването при тях е под 5%. Освен това в момента официалният представител на марката „ИНД Комерс“ предлага и смъкване на цената на новата кола с над 2000 лв., ако клиентът върне стара трошка за скрап. Също така клиентът може да седне зад волана на новото си возило дори да даде само 10% от цената като първоначална вноска. По негово усмотрение купувачът може да реши и да отложи плащането на още една десета от цената на колата като остатъчна вноска след края на лизинга.

Сходни публикации

title="Кой с какво на мотосалон София 2015"
Кой с какво на мотосалон София 2015
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*