Скици на шосейния 900 кубиков нейкид мотор на Husqvarna

Скици на шосейния 900 кубиков нейкид мотор на Husqvarna

Напоследък много се заговори за бъдещите нови шосейни мотоциклети на Husqvarna. Знаем, че развитието и конструирането на моторите върви с пълна сила и това се доказва от скиците и компютърните графики на първата нейкид машина. Компютърното изображение изглежда малко странно, но скиците определено са добри. Ясно се вижда как 900 кубиков двигател на Husqvarna (по-обемна версия на BMW F800) е монтиран на гол мотор.

Намираме за особено удивително как в една подобна скица е уловен целия стил и дух на Husqvarna. Ако и завършеният продукт изглежда по този начин, съвсем скоро може да очакваме голям брой нейкид мотоциклети Husqvarna по пътищата. Освен това стоманената рама изглежда позната и предполагаме, че компанията ще използва някои семпли, но здрави компоненти.

Новите шосейни мотори на Husqvarna трябва да са достатъчно дръзки и отличителни, за да намерят своята ниша на пазара, а преди пускането на мотоциклета очакваме голяма рекламна кампания, особено в социалните мрежи. За сега обаче, ще сме много по-щастливи, ако разберем и видим повече за самия мотор. Ще продължаваме да следим за още скици, а защо не и шпионски снимки в най-близко бъдеще.

Сходни публикации

title="Първи мото салон в София"
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.
Дизелов мотор – индийска работа


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*