Рок фест Elevation 2011 в Разлог на 24 и 25 юни

Рок фест Elevation 2011 в Разлог на 24 и 25 юни

Музикалният живот в България ще бъде разнообразен с още едно ударно събитие. На 24 и 25 юни край Разлог ще се състои традиционният за местността рок фест, но със съвсем нова концепция. И то доста изненадваща. Промяната идва не само от името – Elevation 2011, но и от гостуващите групи. Този път няма да се залага само на български изпълнители, а и на чужди имена. При това те са съвсем актуални, което е доста рядко явление в България. Големите звезди на фестивала ще бъдат манчестърското синт-поп дуо Hurts, което нашумя из Европа миналата година с хита си Wonderful Life. А също и американските рокаджии 30 Seconds to Mars, също много котирано име в последните години, водени от своя вокалист Джаред Лето. Той пък е познат от кинохитовете „Паник стая“, „Александър“, „Цар на войната“ и „Реквием за една мечта“.

Сред останалите гости ще са австрийците Parov Stelar (наричани бащите на електросуинга и направили страхотно шоу в Sofia Live Club през ноември), германската реге формация Gentleman & The Evolution (позната на доста българи от шоуто си в Скопие през декември), а също и кросоувър бандата от Щатите Dog Eat Dog, известна със свежите си хитове No Fronts, Expect The Unexpected и Who’s The King.

Изобщо изживяването ще е точно по вкуса на тези, които обожават летните фестивали. Билетите вече се продават в Eventim, а цените са 70 лева за еднодневен билет и 120 лева за двудневен; в момента все още има и промоционални двудневни билети за 96 лева. Предлагат се и семейни двудневни билети, които осигуряват различни отстъпки, а след обявяване на пълния списък на участниците ще се продават и еднодневни семейни билети. Деца до 10 години ще влизат безплатно, заедно с възрастен или настойник с платен билет. Ще има организирана и пикник и къмпинг зона.


  1. Атанас каза:

    Искам да попитам Gentleman кои ден ще бъде първият или вторият ??

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*