Лични фото галерии в MOTO BG

Лични фото галерии в MOTO BG

Уеб порталът MOTO BG от днес може да се похвали с раздела си за лични фото галерии. Всеки, които обича да дебне и да снима, за да улови най-добрия кадър е добре дошъл при нас. Знаем, че сред мотористите се крият много таланти, които заслужават да бъдат показни.

В галерията на сайта може да се публикуват лични снимки, независимо от повода, т.е. те може да не са свързани само и единствено с моторите и моторджийските събития.

На всеки, който изяви желание, ще бъде създаден отделен албум с неговото име. В него могат да се публикуват още албуми, за да могат снимките да бъдат прилежно подредени. Броят на снимките и албумите не е ограничен.

С личната си галерия може да представяте снимките си в добра резолюция много лесно на приятели и познати, а и всички потребители на сайта да видят и оценят таланта ви. Единственото изискване е фотосите да бъдат не по-малки от 1200 пиксела по дългата страна.

Вече сме публикували два албума на нашите приятели Ники Спиров и Стефан Солаков.

Всеки, който пожелае лична фото галерия в мото портала MOTO BG, може да се свърже с нас на имейл – manager(кльомба)moto.bg.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*