Откриването на мото сезон 2011 в ефира на TV7

Откриването на мото сезон 2011 в ефира на TV7

До откриването на мото сезона остана само ден! Малко преди така дългоочакваното събитие, отново използваме възможността да поканим всички на Голямото събитие. В събота, 26-ти март, от 9:00 пред храм-паметника „Св. Ал. Невски”. Да откривем мото сезона заедно.

По традиция откриването на мото сезона е в първата събота след първа пролет. По отношение на тазгодишната организация, всички софийски мото клубове застанаха зад мото портала MOTO BG, за да направим откриването на сезона незабравимо. Ролите и задачите са разпределени между всички, като това включва охрана на кръстовищата, кетъринг (с допълнителни пунктове, за да няма опашки), охрана на мястото и пистата и др.

Тази година, събитието ще бъде двудневно, като започваме още от петък с рок концерт и забавление. В събота ще бъде същинското откриване с голямото мото шествие, което блокира столицата за часове. Но това е нашият ден и ние го заслужаваме. За първи път ще има специализиран детски кът, където всеки любител на мотоциклетите може да остави детето си и да се позабавлява свободно, да разгледа и да се види с приятели. За long live rock ‘n’ roll-a ще се доверим на „ветеранa“ Тома и младите групари Savage Ravage….

Организирани са и състезания на правата, стънт демонстрации и надпревари и други.

Подробната програма за откриването на  мото сезон 2011 в София може да видите и коментирате в нашия ФОРУМ »

Междувременно вижте репортажът от тази сутрин по TV7:Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*