„Огнедишащ“ Dragon King Valkyrie

„Огнедишащ“ Dragon King Valkyrie

Ако Батман някога се нуждае от нов Батмотор, със сигурност бихме препоръчали да се обади на момчетата от япоснкото студио Whitehouse. Те са взели стандартна Honda Valkyrie и са превърнали мотоциклета в истински Крал на Драконите (Dragon King).

Тежащ 300 килограма, моторът Dragon King Valkyrie е с изцяло променен дизайн, който комбинира подобрения на предницата и предните спойлери с къстъм боя като сега машината изглежда още по-агресивна от всякога. „Белият дом” на Япония е променил седалката с цели 73 сантиметра, но както се казва в рекламите „… но това не е всичко”; майсторите на мотори са подобрили и характеристиките като вграждат шестцилиндров двигател с максимална мощнсот от 100 кн.с. и 132 Nm въртящ момент. Мотоциклетът няма да смаже всички рекорди за скорост като се има предвид теглото, но тези мотори се ценят за мощността си и внушителен вид повече, отколкото скорост, която може да счупи врата ни.

Съвсем обективно може да отсъдим, че Dragon King Valkyrie изглежда ще помете всичко, което се изпречи на пътя на мотора, което като се замислим е чудесно за човек като Батман, например. Дори и да не сте маскирания рицар, все пак може да се наслаждавате на мотоциклета, докато карате този огнедишащ звяр.


  1. intruder1400 каза:

    На мен ми харесва!Много е агресивен и обемист.Но както често се случва може накой да не го види.Това е само за бегачи на дълги разстояния, и свикнали с многото килограми.Вероятно япончетата са помислили за всичко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*