Мотор се запалва при движение с 200км/ч.

Мотор се запалва при движение с 200км/ч.

Моторът те гори! Сигурни сме, че това е вик, който никой от нас не би искал да чуе никога през живота си. За голямо съжаление Джонатан Рия не само че го чу, но и усети какво е да ти е горещо под седалката. Шегата на страна, но по време на тестовете на Филип Айлънд, Рия претурпя сериозен инциден, след като мотоциклетът му се подпали с над 200 км/ч. За да избегне по-сериозни последици, състезателят скочи от машината и така нарани китката, ръката и рамото си. Това си е малкия дявол.

Представяме ви видео от ужасяващия инцидет, където може да видим горящия бритнаски състезател, който въпреки всичко се очаква да се състезава на откриването на Световния супебайк сезон тази неделя. Гледката на горящ мотор е повече от смразяваща кръвта. Благодарение на бързата си реакция, неговият мотор Honda CBR 1000 RR успя да се забие в гумите без ездач.

Вижте и видеото, в което може да видим какви са пораженията от този инцидент по каската на Джонатан и колко е важна висококачествената мото екипировка.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*