По-добре е върху вятъра

По-добре е върху вятъра

Попаднахме на едно прекрасно видео на любител моторист. Става дума за група волни ездачи, които са решили да обиколят западните части на Америка с моторите си, опитвайки да забравят как модерните технологии крадат от животите ни с постоянните i-това Black-berry-онова. Момчетата искат да изживеят чистата форма на удоволствието от живото на моториста на две колела.

Чисто, неподправено брадство, вятър в косите, нощен огън с песни и всички онези малки и сладки моменти, които се запечатват в съзнанието ни завинаги. Да караш мотоциклет и той да е твоя живот са две коренно различни неща. Тримата другари, яхнали волните машини живеят заради идеята да бъдат свободни и да се носят по пътя, накъдето ги отвее вятъра.

За сега клипчето е само кратък трейлър от целия 15 минутен късометражен филм, който ще излезе по-късно тази година. Човекът зад обектива е Скот Тофър – талантлив фотограф от Лос Анджелис.

Това е удължено промо на филма за 2011 година, наречен „По-добре е върху вятъра“.
Музика: “Young Men Dead” наThe Black Angels


  1. intruder1400 каза:

    Хубаво,нека си карат!! Голяма територия, могат като нищо да се изгубят,огънче да си стъкнат-дааа….Сигурно е хубаво, да си сам с 2-3 приятери ,да няма кой да те пита откъде, си за къде си, ама защо сте спрели тук и тн.Първичните събори бяха нещо такова…..ееееех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*