Мото-рок фест Велико Търново 2012

Мото-рок фест Велико Търново 2012Шестото издание на Балканският мото рок фест във Велико Търново ще се проведе на 23, 24 и 25 август 2012 г. Мястото не се променя – хълма Света гора.
Вход – 10 лв.

Амбициите ни тази година са да превърнем най-големият мото-рок фест в България в един наистина качествен туристически продукт, конкурентен на подобните прояви в Европа, който да бъде ежегодна Балканска мото дестинация.

В трите дни на събора ще има много състезания и конкурси – скоростна отсечка, теглене на мотори, силови изпитания, най-красив мотор и др.

За първи път у нас, по време на мото събор ще се направи специално училище за мото маниаци. Европейският шампион в клас супербайк Марин Чой ще показва техниките и тънкостите на моторния спорт на всички онези с адреналин и бензин в кръвта.

Мото-рок фест Велико Търново 2012 02Очакваме гости от над 100 мото клуба и много привърженици на двуколесните возила и свободния дух от целия Балкански полуостров.

Балканският Мото Рок Фест Велико Търново има славата на събитие, на което свирят групи и изпълнители от световен ранг. Фестът обещава да бъде най-грандиозното събитие в света на мотористите като основната банда е не е коя да е, а немските хеви металисти U.D.O. Групата на хер Удо Диркшнайдер (бивш член на ACCEPT) ще разтърси старопрестолния град с пълна сила.

DJ Краси Москов ще се грижи за доброто настроение и високия градус на купона.

Мото-рок фест Велико Търново 2012 03Гостите на Балкански мото рок фест Велико Търново 2012 ще могат да се докоснат до автентичния стил на старата столица и до богатото ни културно наследство в специално предвидените полудневни мото екскурзии до:

– Легендарната крепост “Царевец” – един от най-посещаваните туристически обекти;

– Етнографски комплекс “Етъра”;

– Килифаревски манастир и национален парк-музей “Шипка”

– посещение на гр. Трявна

Мото-рок фест Велико Търново 2012 04

По-нетърпеливите ще могат да се насладят на прелестите на старопрестолния град от птичи поглед като се възползват от атракцията “Разходка с хеликоптер”.

А по-мързеливите могат да се разхлаждат в басейна на входа на мото събора.

Гостите на Балкански мото рок фест Велико Търново 2012 ще могат да се докоснат до автентичния стил на старата столица и до богатото ни културно наследство в специално предвидените полудневни мото екскурзии до:

– Легендарната крепост “Царевец” – един от

най-посещаваните туристически обекти;

– Етнографски комплекс “Етъра”;

– Килифаревски манастир и национален парк-

музей “Шипка”

посещение на гр. Трявна


  1. Арда каза:

    Да. В Петък от 21:00 часа 🙂

  2. Венцислав каза:

    Благодаря за информацията 🙂

  3. kiril каза:

    Ще има ли “ Звук и светлина “ ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*