МК Баджанаците

МК Баджанаците

начало пътеписи членове галерия контакти

Семейният мото клуб

Мотоклуб “Баджанаците” е сдружение с нестопанскa цел, което е „родено” на сакралната дата 02.02.2002 г. Неговото създаване превърна в реалност отдавнашна мечта на няколко души, влюбени в моторите – да имат официално свой мото клуб. Името „Баджанаците” идва от факта, че немалка част от членовете на мото клуба имат роднинска връзка по линия на съпругите си (а и не само …… ).

МК Баджанаците

Сдружението е регистрирано с решение на Софийски градски съд по фирмено дело 9443 на 17. 10.2003 г. (Булстат 131156144). Клубът е учреден от Николай Калайков, Пламен Монсолов, Христо Кирацов, Димитър Дончев, Теодор Загорски и Николай Захов. Председателството се осъществява на ротационен принцип.

Членовете на МК Баджанаците

Една от основните дейности на „Баджанаците” е свързана с мото туризма и желанието на хората в клуба да се откъснат поне за малко от урбанизираното ежедневие. Всяка година се организират пътувания в страната и чужбина, по време на които се посещават географски и исторически забележителности. Наред с това се осъществяват и поддържат връзки с други мото клубове от България и по света.

Пътешествията на МК Баджанаците

Не на последно място по важност се нарежда и чистото забавление от карането на мотоциклет, веселбата с приятели и студената бира след поредното пътуването за мото събор или мото среща.

Любимите събори на МК Баджанаците


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*