Мото салонът отвори врати

Мото салонът отвори врати

Тържествено бе открит първият Мото салон в София. По-рано през деня се състояха и първите пресконференции на част от изложителите на салона. Бяха представени най-новите модели на Хонда, Харлей Дейвидсън, Сузуки. Специален гост на щанда на Кимко бе звездата в сноуборда Сани Жекова, който участва в представянето на новите мотопеди на компанията.Бяха представени и супер машините на италианската легенда МV Агуста.

На изложението, което ще продължи до неделя, са представени общо 55 нови мотоциклета, 30 скутера, 9 велосипеда. Представени са и множество артикули и продукти, свързани с мотоциклетите – облекла, масла, гумите за мотоциклети Дънлоп и много други. Още днес в първия ден на изложението бяха сключени и първите сделки за покупка на нови мотоциклети.

Посетителите на Първи мотосалон София 2015 ще имат възможност не само да видят някои от най-новите мотоциклети и интересни и полезни аксесоари, но и да спечелят много награди.

За участие в томболата се иска единствено попълване на анкетна карта, която е напълно безплатна. Сред големите награди са 2 предоставени от официалния вносител на Honda Бултрако каски – Nolan N63 и NZI (комплект с втори визьор), както и още призове – полар Honda Racing, комплект грижа за шлема Oxford, дисково заключващо устройство Oxford.
Един късметлия ще си тръгне с яке BMW Motorrad. Други ще получат аксесоари на Peugeot – 2 броя часовници Peugeot White Edition и 2 – Peugeot Black Edition, различни тениски и ключодържатели. Harley-Davidson предостави 20 фланелки. Liqui Moly пък дават хендсфри Twiins D2, мотокалендари на марката, добавка за масло за мотоциклети Liqui Moly. Предоставени са още аксесоари от Vespa, масло Igol.

ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”, който е официален застраховател на Мото салона  има специални предложения към посетителите на изложението :
–    Първият клиент закупил мотоциклет на изложението, получава подарък Гражданска отговорност;
–    Всяка покупка, направена по време на изложението, ще получи предложение застраховка Каско Стандарт на атрактивна цена;

Припомняме, че входът е 5 лева за възрастни (безплатно за деца). Работното време е от 10 до 18:30 часа.

Сходни публикации

title="2015 Confederate X132 Hellcat Speedster"
2015 Confederate X132 Hellcat Speedster
Пресконференция на организаторите на Мото салон София 2015
Кой с какво на мотосалон София 2015
Първи мото салон в София
Откриване на мото сезона през 1933


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*