2015 Confederate X132 Hellcat Speedster

2015 Confederate X132 Hellcat Speedster

Confederate Motorcycles са американци, които са се съсредоточили върху създаването на уникални и иновативни машини, без компромиси по отношение на изпълнението, надеждността и външния вид.

Новото им произведение X132 Hellcat Speedster е проектирано от легендарния Pierre Terblanche и представлява трето поколение, задвижвано от S&S V twin двигател с работен обем от 2163 куб. см. (132 куб. инча), който осигурява мощност от 121 конски сили и 190 Нм въртящ момент. Джантите са 18 инчови, от карбон. Карбонови са и резервоара, калниците и някои други елементи, което заедно с алуминиевата рамка значително намалява теглото на мотоциклета. Фабричната задна гума ще бъде Metzeler ME 880 Marathon 240/40 VR18. Спирането се осигурява от 4-бутални радиални апарати Beringer Aeronal отпред и един апарат отзад с дискове BREMBO.

Според коментарите в мрежата, Вещицата, както би било името в превод на български език, съчетава идеалното усещане за власт, сила и красота.

За тези, които искат такава „играчка“, трябва да кажем, че в момента се приемат резервации на стойност $10 000 за брой. Цената е $65 000 и ще бъдат произведени само 65 екземпляра.

Сходни публикации

title="Мото салонът отвори врати"
Мото салонът отвори врати
Първи мото салон в София


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*