Закриване на мото сезон 2014

Закриване на мото сезон 2014

Мотористите посрещаме октомври с мъничко тъга, защото идва моментът, в който трябва да се разделим с двуколесния другар. За онези, които са забравили как става това – след последното каране мотора се паркира в по-закътан ъгъл и се покрива с нещо, за да спи зимния си сън. Е, има и по-пълна версия, която може да видите ТУК.

Началото на периода, в който мотористите се превръщаме в мечтатели и разказвачи, а някои и в монтьори, се отбелязва подобаващо и дори се е превърнал в дългогодишна традиция.

Един от най-големите български мото клубове MC BROTHERS FROM HELL организира традиционното си закриване на мото сезона на Германските поляни край София от 10 до 12 октомври 2014г. Събитието е отворено за всички желаещи и няма входна такса. За гостите е осигурено място за палатки, музика и пункт за храна и напитки. Ще бъде направен и осветен курбан за здраве и безаварийни километри.

Закриване на мото сезон 2014 01

Мото клуб КАЛАШНИЦИТЕ, които в последните 5-6 години превърнаха местността „Побит камък“ край Нови хан, в традиционна рокерска дестинация, ще зарият сезон 2014 с разтърсващо рок парти на 4 октомври. Както винаги, можете да очаквате много изненади, ледена бира и невероятна атмосфера под открито небе.

Закриване на мото сезон 2014 02

В Ботевград пък, НЕБЕСНИ СИЛИ МС ще празнуват в клубната си къща и обещават як купон за края на лятото, но на закрито. Това е по-добрата идея, като имаме в предвид, че датата е 25 октомври 2014г.

Закриване на мото сезон 2014 03

Facebook ще ви каже повече по въпроса.

За тези, които не се плашат от есента, това ще бъде само поредното парти. Затова им пожелаваме безаварийни километри по мокрия и хлъзгав асфалт …

Сходни публикации

title="Мотосъбори и мероприятия, обявени за 2014 г."
Мотосъбори и мероприятия, обявени за 2014 г.
Голямо шоу с „Юрая Хийп“ на Мото рок феста край Асеневци, има промо билети
Голям купон сътвориха Калашниците на Побит камък
Национална среща на мотористи планират край Варна
Национален мотосъбор Srednogorie MCC


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*