Скрита камера в конкурса „Мис Вселена 2013“ (видео)

Скрита камера в конкурса „Мис Вселена 2013“ (видео)

Гений е онзи, който разбере жената. До ден днешен такъв май не се е родил. Понякога грацията и неждността на една млада девойка са брутално смачкани и заместени от лигавене, непристойно държание и пълна простотия.

Сигурни сме, че всеки ден това се случва, сигурни сме даже, че понякога не е чак толкова дразнещо. Но да си участничка в конкурс „Мис Вселена“ и да се държиш като надрусана тийнейджърка, някак не ни понася. В крайна сметка, девойчетата на дали толкова усетиха адреналина, колкото се грижеха за косите си и за заснемането на видео и качването му в социалните мрежи.

Става дума за видео, което искаме да ви представим. Професионалният пилот Алексей Карачьов организира тест драйв с Mercedes-Benz SLS AMG за финалистките от конкурса „Мис Вселена 2013“, който се проведе в Москва. Реакцията на момичетата беше заснета със скрита камера. Красавиците една след друга сядаха на пасажерското място, а видеото точно показва покачването на адреналина от високата скорост по пистата. Не сме сигурни, че само адреналина има пръст в цялата работа.

Сходни публикации

title="Бъди мото мачо, но хитро"
Бъди мото мачо, но хитро
Шпагат върху скутери (и розов потник)
Мотори борци, самбисти и джудисти
Яка компилация от най-напечените моменти по време на рали (видео)
Един нормален ден за градския транспорт в Куба (видео)


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*