Вижте как се запълват дупки в Челябинск (видео)

Вижте как се запълват дупки в Челябинск (видео)

Състоянието на улиците в столицата, а и в другите градове на места е плачевно. Да не говорим за десетките сигнали на граждани към медии и телевизии за окаяното състояние на пътищата, по които се движим.

Проблемът е пуснал корени на много нива, от най-ниското, та до върховете на трибуните в парламента. Това, обаче е тема на дълги дискусии, спорове и факти. Всъщност ви предлагаме видео, което да ни разведри малко по тази тема. Нали знаете, когато ви излъжат, че сметката за ток е 1000 лв, а после кажат, че реално е 300, то вече тази сума не се струва толкова непосилна, защото си казвате „Е, щом са 300 пак добре, ами ако бяха 1000?“.

Клипчето може да даде капчица самочувствие на изстрадалия български шофьор. Че много от ремонтните фирми у нас, само отбиват номера и прибират паричките, отдавна е факт. В руския град Челябинск обаче задминават дори и родната наглост. Руските работници замазват дупки в асфалта в огромни локви и бързат след секунди да се преместят на друга неравност по разнебитената улица.

Сходни публикации

title="Бъди мото мачо, но хитро"
Бъди мото мачо, но хитро
Шпагат върху скутери (и розов потник)
Мотори борци, самбисти и джудисти
Яка компилация от най-напечените моменти по време на рали (видео)
Един нормален ден за градския транспорт в Куба (видео)


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*