Бори се! Бъди пръв!

Бори се! Бъди пръв!

Искаме да споделим с всички вас едно видео, което пуснахме преди повече от година и половина в сайта ни. Докато разглеждахме архива от новини, се натъкнахме на него. Според нас е клипът е изключително мотивиращ и въздействащ. Със сигурност заслужава да бъде припомнен, а защо не и представен на нови наши потребители.

Клипът е изработен по поръчка на най-старата американската неправитеслтвена организация за мотоциклетизъм – AFM. Ако видеото не ви накара да настръхнете целите, най вероятно сте мъртвец.

Клипът е на английски, но за щастие ние може да го преведем, защото тази реч си заслужава да бъде разбрана от всички.

Вижте видеото (превод под него):

„Казвали са ми, че е добра идея да зпочна една реч с шега, но изобщо не се надявайте на това. Не съм тук, за да разказвам смешки. Тук съм, за да се боря! Тук съм, за да се боря с второто място. Имам също толкова голяма поносимост към второто място, колкото и към мухи в супата си. Но може би харесваш мухи в супата си? Може би харесваш второто място? Може би те кефи да дадеш всичко от себе си, но получаваш „повече успех следващия път, братле”. Нека да го кажа друго яче – Ако си мислиш, че второто място не е кой знае какво, защо не попиташ Наполеон как се почувствал, когато е бил втори на Ватерлоу? Е, не толкова добре, нали? Може да ми спестиш глупостите, че не е важно дали печелиш или губиш, а как играеш играта. Гарантирам, че който и да го е казал, е загубил. Поуката от историята… Бъди пръв! Все още ли искаш да чуеш шега? Добре. Ето една :
– Чук, чук….
– Кой е там?
– Онзи, който завърши втори
– Кой е онзи, който завърши втори?
…. Именно”

Сходни публикации

title="Мотори борци, самбисти и джудисти"
Мотори борци, самбисти и джудисти
Вижте един глупак на две колела (видео)
Kакво се случва, когато полицай спира мотоциклетист в мъгла (видео)
Овен vs. моторист – Видео
Мото стънт за да свалиш момиче


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*