„AllSports” на LAP.bg или изкуството да се прицелваш

„AllSports” на LAP.bg или изкуството да се прицелваш

Няма голямо спортно събитие, на които те да не присъстват. Не само на автомобилни, мотоциклетни и картинг състезания.

Те са още на футбол, волейбол, баскетбол, ски, спортна гимнастика, лека атлетика, хокей, голф…  но все пак моторните спортове са вихъра на момчетата в червено. Знаете ги, виждали сте ги, защото на фланелките им пише на LAP.bg. А тази фото агенцията вече е стъпила сериозно на българския медиен пазар.

Това събитие бе ознаменувано с фотоизложбaта „AllSports”. Тя бе открита на Моста на влюбените до НДК в София. Има нещо символично, защото Любомир Асенов и 10-те момчета от екипа на LAP.bg са влюбени в изкуството на фотографията и то в най-трудния жанр – спорта. Всъщност, те са влюбени и в спорта. Защото без тази любов, обективите им не биха се прицелили, за да уловят най-интересните и атрактивни моменти.

Изложбата включва 60 пана с над 150 фотоса, отразяващи най-важните събития в българския и световен спорт през последните две години.  – Формула 1, рали шампионат, картинг, мотоциклети, футбол, баскетбол, волейбол, ски, хокей, спортна гимнастика, лека атлетика и др. Като споменахме за Формула 1, то Любомир Асенов е единственият български фотограф, който има перманентен достъп до отразяване на Формула 1. Защото да се попадне в този елит, във висшето общество на фотографите, отразяващи Формула 1 не е никак проста работа. От цял свят се допускат максимум 80 фотографа. И сред тях е наш Любо. Негови снимки се публикуват в много чуждестранни и български печатни и електронни медии. Същият този Любо лани създаде агенцията LAP.bg, която захранва със спортни снимки десетки медии, включително и нашето списание Moto Club, за което сме много благодарни на споменатите момчета с червени фланелки. Те не знаят студ, мраз, пек, кал, дъжд, сняг, прах, всякакви природни несгоди…  Те са винаги по трасетата и винаги на най-интересните места,в центъра на събитията.

Е, какво да им пожелаем освен като на ловците: „На слука.“ Защото за да хванеш най-интересния най-важния момент в едно събитие, наистина се изисква късмет. И да пожелаем ня целия екип късмет в прицелването с обектива.

източник: motoclub.bg

Сходни публикации

title="Първи мото салон в София"
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.
Дизелов мотор – индийска работа


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*