ожарните в Казанлъшко разпродават на търг моторни превозни средства

ожарните в Казанлъшко разпродават на търг моторни превозни средства

Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението обяви на търг, леки автомобили, камиони, мотоциклети, водна помпа и ел. агрегати. Имуществото ще се продава на търг с явно наддаване, който ще се проведе на 22 юли от 9 часа в Областна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“- Стара Загора на адрес: бул. „Свети Княз Борис I“ №83. Продават се няколко мотоциклета ЧЗ и ИЖ с начални цени от по 20 лева, като те са от пожарните в Казанлък, Стара Загора, Раднево и Гурково.

Товарните автомобили са ГАЗ и ЗИЛ и са от службите в Казанлък иСтара Загора, а началните им цени са от 700 и 1000 лева. От обявените търгове най-скъп е специализирания автомобил марка Татра, който е с начална цена 2100 лева, продават се още и специализирани автомобили от марките Брендле и Шкода със стартови цени съответно 500 и 900 лева.  Продават се и два леки автомобила ГАЗ и УАЗ, като търговете за тях започват от 120 и 200 лева. На търга в Стара Загора ще може да се наддава още за моторна помпа-20 лева и ел. агрегати с цени 200 лева.

Сходни публикации

title="Първи мото салон в София"
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.
Дизелов мотор – индийска работа

  1. Щом не им трябват нека продават и със спечелените пари направят нещо смислено за общината и за града като цяло.Но да бъде написано точно за какво и къде отиват според мен е къде най честно.Това което пишете че…“ от обявените търгове най-скъп е специализирания автомобил марка Татра, който е с начална цена 2100 лева, продават се още и специализирани автомобили от марките Брендле и Шкода със стартови цени съответно 500 и 900 лева. Продават се и два леки автомобила ….’ общо взето май цялата техника която е в наличност ще бъде разпродадена, чудя се ако им се наложи и им потрябавт какво ще се прави тогава!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*