99,9% от Тракия готови, пускат я до 15 юли

99,9% от Тракия готови, пускат я до 15 юли

Председателят на УС на АПИ инж. Лазар Лазаров подчерта, че през месец юли ще бъдат пуснати за движение и отсечката Шумен – Белокопитово от Хемус, както и участъкът Долна Диканя – Дупница от Струма.

Председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Лазар Лазаров присъства на отварянето на ценовите предложения на участниците в откритата процедура за възлагане на обществена поръчка за „Доставка, монтиране и поддържане чрез предоставяне под наем на химически санитарни възли на площадките за отдих по лот 2, лот 3, лот 4 и лот 5 от AM „Тракия“.Отворени са следните ценови предложения на допуснатите участници:- „Ти енд Джи Мастер Клиин“ ЕООД, гр. Хасково – обща цена за изпълнение на договора в размер на 134 864 лв. без ДДС. Наемна цена за 1 месец на 44 бр. санитарни възли – 5619,33 без ДДС;- „Ековеце“ ЕООД, гр. София – обща цена за изпълнение на договора в размер на 149 999 лв. без ДДС. Наемна цена за 1 месец на 44 бр. санитарни възли – 6249,96 без ДДС.Обществената поръчка е за разполагането на 44 химически тоалетни върху 22 площадки за отдих в участъка – от Стара Загора до Бургас.

Инж. Лазаров съобщи пред журналистите, присъствали на отварянето на ценовите оферти, че АМ „Тракия“ е завършена на 99,9% и до 15 юли, както е по договор последният участък от автомагистралата ще бъде открит за движение. Ако комисията издаде Акт 16 и по-рано няма и ден да отлагаме пускането й, заяви Лазаров. Председателят на УС на АПИ подчерта, че през месец юли ще бъдат пуснати за движение и отсечката Шумен – Белокопитово от АМ „Хемус“, както и участъкът Долна Диканя – Дупница от АМ „Струма“.

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
Мотори борци, самбисти и джудисти
Супер масово нощно каране на мотори в София!
Френски пътешественик изчезнал в Мексико
Младеж загина при нелегални състезания с мотоциклети в Атина


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*