Моторист в затвора за превишена скорост след пост във форум

Моторист в затвора за превишена скорост след пост във форум

Моторист беше изпратен в затвора за период от 8 месеца след похвала за каране с превишена скорост във форум.

37-годишният Андрю Кели е бил заснет от мобилна камера за скорост да се движи със 196 км/ч. Той обяснил на полицейските власти, че нарушението е извършено от потенциален купувач, който тествал мотоциклета.

След известно време, служители на полицията се натъкнали на тема във форум, в която потребителят е описал въпросното нарушение, както и добре скалъпената лъжа целяща да избегне съдебно наказание.

Втора публикация от същия потребител описва и глоба за паркиране, която той е обжалвал, показвайки фалшива фактура и излъгвайки съда, че колата му е била счупена.

Нарушителят е бил арестуван и от дома му били иззети компютър, скоростна кутия за мотоциклет и писма, свързани с глобата за паркиране.

Кели е бил заснет от мобилната камера за скорост на 20 юни 2012 година в Северен Йоркшир, а на 8 април 2013 г., той признал двете обвинения за отклоняване на работата на правосъдието и за превишена скорост. Той бил изпратен зад решетките за 8 месеца.

Според представител на полицейските власти от Северен Йоркшир „Невероятно е, че Кели публикува намерението си да излъже за това кой е карал мотора му в интернет.“

„Когато потребителите от форума изказваха своето отвращение относно неговата нечестност, той им се хвалеше как той е излъгал преди време и се е измъкнал без да плаща глоба за паркиране.“

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Мотори борци, самбисти и джудисти
Най-големият мото фестивал в Европа ще тресе Австрия
Мото протест „Без камиони през почивните дни“


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*