Скоро се очаква продукцията на KTM 1290 Super Duke

Скоро се очаква продукцията на KTM 1290 Super Duke

Няма никакви съмнения в това, че KTM ще пуснат серийна версия на показания през миналата година концептуален модел на 1290 Super Duke. Големият въпрос е до каква степен серийната версия ще се доближи до концептуалната? Съдейки по снимката, различията ще бъдат минимални.

В сравнение с появилите се по-рано шпионски снимки, на които байка беше с преден фар на Duke 390, на тази вече може да се забележи може би завършеният вариант на предния фар, който пасва много по-добре на стила на мотора.

Както може да видите, двойните ауспуси от концептуалния модел са премахнати. Също така, в серийната версия липсват и предницата, която първоначално бе заимствана от мотоциклетите в WSB сериите, което е жалко, но и гарантира много по-ниска цена, отколкото би била, ако те бяха включени.

Говорейки за цена, предположенията са, че тя ще бъде около £14 000. Това е много, но с оглед на характеристиките на мотоциклета (повече от 180 конски сили и кубатура от почти 1300 куб. см), се оказва, че цената не е пресилена.

Сходни публикации

title="KTМ представиха концептуален модел на електрически скутер"
KTМ представиха концептуален модел на електрически скутер
„Naked” байковете прекалено мощни
KTM на EICMA 2011
KTM пука нов мотор – Freeride 350
Най-мощния едноцилиндров мотор в света – детайли за 2012 KTM 690 Duke


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*