BMW обединява сили с индийския мотоциклетен производител TVS

BMW обединява сили с индийския мотоциклетен производител TVS

Индийският пазар на мотоциклети се оказва неограничено голям и бързо разрастващ се, и поради тази причина в последно време мотоциклетните производители се борят да стъпят и да се наложат на територията на втората по брой на население държава в света. Поредната компания, която насочва вниманието си към този огромен пазар е BMW. Наскоро немците обявиха, че обединяват сили с индийския мотоциклетен производител TVS.

Както при повечето споразумения между компаниите-производители, BMW ще дадат достъп на TVS до своите технологии, за да повишат тяхната конкурентоспособност, докато някои нови модели ще бъдат разработени съвместно с BMW с цел немците да спечелят дял от индийския пазар.

Всички съвместни мотоциклети ще бъдат под 500 кубика и ще се продават под марката на BMW или TVS, в зависимост от пазара, към който са насочени. Това предполага, че моделите на BMW ще се продават в установените пазари в Европа, докато байковете с емблемата на TVS ще се предлагат в Индия. Всички от тях се очаква да бъдат произвеждани в Индия от TVS, тъй като заводите на BMW в Европа работят на оптимална възможност и не могат да поемат по-голямо производство.

Сходни публикации

title="2013 BMW F800GS Adventure"
2013 BMW F800GS Adventure
Официално: Юбилейният мотор BMW R 1200 NineT (+видео)
Нов боксерен двигател от BMW
BMW с нов супербайк за WSBK
Видео на BMW G 650 GS Sertao


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*