Премиера на мотоциклета Moto Morini Scrambler “Purple Rain”

Премиера на мотоциклета Moto Morini Scrambler “Purple Rain”

Със сигурност ще ви коства определено количество сляпа вяра, за да си закупите Moto Morini – страхотно изглеждащ мотоциклет, но трудно може да се гласува доверие на тази марка след ликвидацията през 2009 година и продажбата на компанията през 2011.

Но все пак, който е достатъчно смел (или може би глуповат), за да преодолее страха си и да купи 1200-кубиковия “Purple Rain”, изглежда ще се качи на много качествен “naked” за парите си. От Morini дори предлагат пакет от екстри за мотора и аксесоари за притежателя напълно безплатно. За цената от €10 900 получавате чисто нов мотоциклет. Дългият списък от екстри и аксесоари на стойност над €2 000, които получавате безплатно, включва хромирани капаци по двигателя, хромирани съединител и спирачка, кожени дисаги, защитна решетка на предния фар, а клиентът получава раница, водоустойчиво яке, пуловер и дори чифт панталони.

Не смятате ли, че това е един доста хитър трик за привличане на клиенти. Сега остава Moto Morini да успеят отново да се навлязат на пазара на мотоциклети и да спечелят доверието на мотористите. А може би се опитват да се освободят от застояла техника?

Сходни публикации

title="Първи мото салон в София"
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.
Дизелов мотор – индийска работа


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*