Само 35 броя Indian Chief Vintage LE

Само 35 броя Indian Chief Vintage LE

Новите Indian Chief Vintage Limited Edition има добър външен вид, доста по-стилен, а впечатляващият от пръв поглед  традиционен дизайн ви кара да го пожелаете. 2013 Chief Vintage е облечен с хромирани джанти със спици и има дисаги от естествена кожа. Неговият Power Plus 105ci двигател и монтираният на резервоара скоростомер го правят различен и още по-привлекателен.

Само 35 броя Indian Chief Vintage LE 01

Цената му започва от $ 37,899. Естествено грижите, положени по него са подобаващи, имайки предвид че оборудването му е с много ограничена серия: боята е само в два тона крем и черен, завършъка е изцяло от хром, поръчковите кожени дисаги са подвижни, а седалката осигурява абсолютен и моментален комфорт.

Само 35 броя Indian Chief Vintage LE 02

С това специално издание, Indian възнамерява да накара своите фенове да очакват с нетърпение истинските иновации, които предстоят. Легендарният амеркикански гигант, купен от  Polaris е в пълна реорганизация. Надяваме се че мощността на двигателя Plus 105 (1 720 см3) най-после ще бъде внедрена и за новите модели за 2014 г.

От  Polaris не желаят в никакъв случай да генерират вътрешна конкуренция с Victory Motorcycles. За целта, Indian са призовани да заемат мястото на  „исторически най-добри в гамата“. По този начин двете марки ще бъдат в състояние да съжителстват в добро разбирателство в една и съща мрежа от дилъри.

Само 35 броя Indian Chief Vintage LE 03

Сходни публикации

title="Показаха новия Indian Chief на мотосъбора Стърджис - видео"
Показаха новия Indian Chief на мотосъбора Стърджис – видео
Новата реклама на Indian Motorcycles насочена срещу Harley-Davidson
Indian представиха Thunder Stroke 111
Indian Motorcycle представи Chief Vintage LE за 2013 г.
Първият мотоциклет Indian Chief произведен от Polaris Industries


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*