Новият Harley-Davidson Breakout дебютира в Дайтона

Новият Harley-Davidson Breakout дебютира в Дайтона

Новият мотоциклет на Harley-Davidson, носещ името Breakout, беше представен пред широка публика на 8-ми март на Дайтона Бийч, Флорида, по време на ежегодния мото фестивал Daytona Bike Week. С автентична напереност, която те кара да се обърнеш след него, както и с горда позиция, която със сигурност привлича внимание и събира хората около себе си, Breakout се смята за премиум модела в неговия сегмент. Отличава се със специфични компоненти и детайли, които не са познати в други модели Harley.

Breakout притежава гладък и стегнат стил, измислен така, че да изтъква двигателя и гумите.

„С Breakout ние наблегнахме на основното в мотоциклетите, а именно подчертаване на задвижващата система и колелата.“ казва главния дизайнер на Harley-Davidson Кърк Расмусен. „Черният хромиран двигател визуално изскача от централната част на мотоциклета, а за постигане на максимален ефект на гумите, калниците са насечени. Искахме да наблегнем на гумата, която придава на Breakout здрав и мускулест вид.“

Дълъг и същевременно с ниско окачване, Breakout се движи с 240 милиметрова задна гума, балансирана с дебели спици и насечени калници, а централната конзола и разтегленото кормило запазват ниския профил на модела.

Двуцилиндровият 103 куб.инчов двигател, както и доста други компоненти, са изцяло покрити с хром и бляскава черна боя. Предните 10 спици на алуминиевата джанта са прахово боядисани в лъскаво черно. Същият цвят е придаден и на излетия от алуминий маслен резервоар, долната част на предната вилка, протекторите на ауспуха и разтегленото кормило. Стойката за регистрационен номер, монтирана от страни, както и скрития заден стоп, придават на задния калник непокътнат вид.

Breakout се предлага с ABS, както и с възможност за фабрично инсталирана система за сигурност. Цветовите гами са ярко черно в комбинация с перлено синьо или искрящо червено.

Сходни публикации

title="Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък"
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Премиера на Harley Breakout и Street Bob в Европа
Honda с нов 400-кубиков мотоциклет
2012 Harely-Davidson Softail Slim
Нов олдскул къстъм от Harley-Davidson


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*