Спомени за рокера Кирил Йорданов

Спомени за рокера Кирил Йорданов

На така развиващите се протести във Варна се скандираше „Долу Киро!“. От друга срана, обаче, вчера писахме, как въпросните протести са предвождани от мотористите. Нашите спомени за Кирил Йорданов ще прочетете по-долу, а основното ни питане е дали колегите от Варна искаха само да се покажат пред камерите или наистина се разграничават от своя брат на две колела. Предварително се извиняваме, ако групата протестиращи мотористи е различна от „Мото-туристически клуб“ Варна.

Лятото на 2007 г., – Кирил Йорданов дава специална поръчка в Германия за невероятно красив черен мотор BMW, като лично се хвали за това пред журналистите в залата на Община Варна. Моторът му БМВ е 1200 кубика, 175 конски сили и струва 14 000 евро.

Октомври 2007 г. – Рокери ескортират кмета и кандидат за трети пореден мандат Кирил Йорданов до училище „Васил Друмев“, където претендентът гласува.

Декември 2008 г. – Кирил Йорданов става президент на организацията на европейските мотористи „EUROBIKER“. Така с неговата „Хонда“, той става президент с официален сертификат, връчен му лично от Андреас Тимелт. Така Йорданов е официален тамада на българските „ездачи“ на Harley Davidson и BMW.

Май 2010 г. – Варненски рокери, водени от кмета Кирил Йорданов, потеглят от Варна на благотворителен поход до Косово. Междувременно е получил  официално членската си карта № 19 за Мототуристически клуб “Варна”.

Април 2011 г. – Кирил Йорданов открива новия мотосезон.

Май 2011 г. – Кирил Йорданов се включва в мегатурнето на рокерите от “Мото-туристически клуб “Варна” в Италия.

Август 2012 г. – “Данъчните ставки за мотоциклетистите в Община Варна ще бъдат намалени” – това обещава кмета за следващата година след искането от варненските рокери за по-справедливо данъчно облагане за мотопеди и мотоциклети, тъй като ставките в морската столица били значително по-високи от тези в други големи градове на страната като София, Бургас, Пловдив, Стара Загора.

Септември 2012 г.
– Кмета Кирил Йорданов пада от мотора и си чупи лявата ключица след  доста сериозен инцидент, станал по време на пътуване с мотоциклета му. Това стана известно една седмица след инцидента, когато трябваще да се яви като свидетел в съда и представил болничен за неявяването си. Срамувал да го признае най-вече от приятелите си от групата, която си устройвала рокерски сбирки.

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Мотори борци, самбисти и джудисти
Най-големият мото фестивал в Европа ще тресе Австрия
Мото протест „Без камиони през почивните дни“


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*