Vilner разкраси до неузнаваемост Aprilia

Vilner разкраси до неузнаваемост Aprilia

Противно на приетите схващания, че числото 13 носи нещастие, за Vilner е по-скоро щастливо. Специализираното интериорно къстъм ателие разширява портфолиото си с поредната трансформация, но сега на две колела: Aprilia Stingray, сдобила се с 13 нови детайла. Така дизайнерите са постигнали основната си цел – пълна трансформация и ясно разграничаване от оригинала.

Vilner разкраси до неузнаваемост Aprilia 01

Vilner Aprilia Stingray се е сдобил с нов преден калник, специално проектиран за модела. Фарът е модифициран, като върху него е поставен декоративен елемент, наподобяващ каска. Монтирани са и два малки LED мигача. Страничните спойлери са изцяло нови и във всеки един от тях са изрязани по два въздухоотвора. Освен декоративна функция, те служат за отвеждане на горещия въздух от двигателя. Върху спойлерите са добавени два пирамидно оформени детайла, а три нови елемента има върху резервоара, като целия този пакет прави облика на Stingray още по-агресивен.

Моторът е пребоядисан, като със затъмняването на отделни елементи е постигнат контраст, изкарващ на преден план детайли, на които дизайнерите са искали да наблегнат. Естествено, всеки нов проект на Vilner не може да мине без добавяне на още висококачествена кожа.

Vilner разкраси до неузнаваемост Aprilia 02

Направени са подобрения и по самата конструкция на мотоциклета. Освен че мощността му е повишена с 10%, Vilner е работил съвместно с Galaxy Custom, които са удължили задната вилка и веригата с 15 см.

Фотография: Стефан Солаков; модел: Каролина Братанова

Сходни публикации

title="Първи мото салон в София"
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.
Дизелов мотор – индийска работа


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*