Piaggio MP3 разочарование за Бързата помощ в Австралия

Piaggio MP3 разочарование за Бързата помощ в Австралия

Службата за бърза помощ в Австралия отдавна са приели да работят по по-мобилен и бърз начин като са се сдобили с мотоциклети за парамедиците си. За съжаление обаче, докторите не са останали много доволни от ново придобитите скутери Piaggio MP3.

Такива машини бяха закупени за щата Виктория, където според лекарите е по-важно навременната намеса на медицинско лице, отколкото спешното му откарване до болнично заведение. Поради тази причина, медиците бяха яхнали мотоциклети BMW. След като смениха немското за италианско обаче се оказва, че нещата не се случили по план. Без особено да се замислят, австралийските лекари се върнали към баварците. Първоначалната идея била MP3 да има по-голяма устойчивост и ефективност заради трите си колела и електромотор.

Една от основните причина за смяната е, че при интензивно каране, на каквото са подложени лекарските екипи, на скутера Piaggio MP3 се чупят спирачките. А и бордюрите се оказали непреодолима пречка. Поради естеството си, а именно скутер, машинката не може да преминава по черни пътища, каквито в австралия се намират често. Бързият разряд на батерията и легналите полицаи били върха на сладоледа и станало кристално ясно, че тези скутери трябва да си заминат.

Сходни публикации

title="Скутер vs. Nissan Skyline (ВИДЕО)"
Скутер vs. Nissan Skyline (ВИДЕО)
Само жени сглобяват скутери Yamaha
Още подробности за новия макси скутер Honda Integra
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.
Дизелов мотор – индийска работа


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*