Рим изпраща сметка за 725 евро на майка, загубила сина си в инцидент

Рим изпраща сметка за 725 евро на майка, загубила сина си в инцидент

В наши дни, някой истории не са за вярване, а други, като тази, която споделяме сега, са направо толкова абсурдни и невероятни, че ако не са толкова трагични, след като я прочетем, ни се идва да наритаме задръстения книжен плъх, потънал в собствените фекалии, разливащ се бюрократ, който без капчица съжаление е изпратил на майка, загубила 15 годишния си син в инцидент със скутер през 2009-та година.

Алесандра Мезетти, майка на загиналия в катастрофа младеж получила сметка от тамошния орган за безопаснот и опазване на околната среда от 725 евро за почистването на крътва на сина й от асфалта след удара му в стълба на пътна лампа. Това се дължи на факта, че общината трябвало да използва специална машина, която да премахне кръвавите петна, които можели да доведат „опасност на пътя” за останалите учсастници.

Получаването на фактурата не било достатъчно да разбият отново сърцето на майката, а се и оказало, че този стълб е неправилно поставен на това място и е преместен след фаталния ицидент.

След голямата гласност на случая по италианските вестници, кметът на Рим – Джиани Алеманно, публикувал в (забележете) Tweeter, че общината ще си покрие разхода и ще се (отново забележете) опита да накаже онзи, който е поискал пари от горката Мазетти.

Сходни публикации

title="Мотори борци, самбисти и джудисти"
Мотори борци, самбисти и джудисти
Младеж загина при нелегални състезания с мотоциклети в Атина
Шеф на ФК Ботев Пд катастрофира с мотор в Тайланд
18-годишен издъхна след катастрофа, карал бясно бракуван мотор
Млада жена е ударила мотоциклетист


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*