HELLOWEEN & GAMMA RAY в Арена Армеец през март

HELLOWEEN & GAMMA RAY в Арена Армеец през март

На 15 март 2013 година от 20,00 часа в столичната зала Арена Армеец ще се състои концерт на немските хеви метъл банди HELLOWEEN & GAMMA RAY, който е част от съвместното турне на двете групи – “Hellish Rock Tour Part II”. Концертът в София е организиран от Loud Concerts и ArtBG и се очертава да е едно от най-големите метъл събития в началото на следващата година.

Това е второто общо събитие на двете групи след първото издание на  “Hellish Rock Tour”, което включваше 95 концерта в 34 държави и премина през Европа, Азия, Южна и Северна Америка. По време на концерта в София организаторите обещват, че на финала и двете групи ще се качат на сцената за радост на своите фенове.

Билети за концерта

Билетите за концерта на HELLOWEEN & GAMMA RAY са на цена от 40 лева за предварителна продажба и 45 лева в деня на концерта. Билети могат да се закупят от касите на зала Арена Армеец, мрежата на Тикетстрийм и Ивентим, и техните партньори в цялата страна, както и онлайн от страниците им в интернет.

HELLOWEEN е немска пауър метъл банда, която е основана в Хамбург през 1984 година. HELLOWEEN имат издадени 14 студийни албума, продадени в повече от 5 милиона копия в цял свят. През 2013 година се очаква и най-новият проект на групата – Straight Out Of Hell”.

GAMMA RAY е основана от един от бившите членове на HELLOWEEN –  Kai Hansen през 1989 година. До този момент групата има издадени 10 студийни албума и множество концерти в Германия и чужбина и се смята за една от най-добрите немски метъл банди.

Сходни публикации

title="Judas Priest в Арена Армеец на 30 юни 2015"
Judas Priest в Арена Армеец на 30 юни 2015
Iron Maiden идват за концерт в България
Aerosmith идват за първи път в България
Безпрецедентно MEТAL ALL STARS шоу връхлита София
Children of Bodom направиха взривоопасен концерт в София


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*