Harley-Davidson Stellalpina по италианските върхове (ВИДЕО)

Harley-Davidson Stellalpina по италианските върхове (ВИДЕО)

Може би сте чували за италианеца Роберто Роси. Той е не само дилър на Harley-Davidson, но също така и къстъмизира мотоциклети, гордеейки се със своя стил, вкус и най-вече страст.

Миналата година, Роси (никаква връзка със състезателя от MotoGP) представи модифициран Harley-Davidson XL1200 Sportster, който той нарече „Stellalpina” (алпийска звезда на Италиански или еделвайс). Моторът е съдаден, за да се кара из планините или както самия Роберто го казва „Върхът на планината сега е по-близо”.

За да покаже идеята на Stellalpina, от който ще има произведени само 5 мотора, се създава видео в планините северно от Верона, където виждаме рядък модел 1942 Harley Davidson WR.

Цената на мотоциклета ще бъде 22 000 евро, но ще бъде и изцяло нова порода къстъм Sportster – по-къс и по-нисък, за да се контролира по-лесно като сега тежестта е изнесена към задницата. Машината също така има модифициран заден калник от Softail със задни светлини Lucas, 2 в 2 къстъм ауспух, предна вилка от Fatboy, къстъм кормило и ръчноизработени контролери по ръчките, специално зашита кожена седалка и ествествено боя с изображение на еделвайс.

Сходни публикации

title="Harley-Davidson 72 (видео)"
Harley-Davidson 72 (видео)
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
Кой с какво на мотосалон София 2015
Първи мото салон в София


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*