Vilner Custom Bike Bulldog за Speed Triple на Triumph (+видео)

Vilner Custom Bike Bulldog за Speed Triple на Triumph (+видео)

Мотоциклетът Speed Triple на Triumph се появява се през 1994 година. Тенденцията в развитето му е:  по-агресивна визия и нарастване на големината на фаровете. Speed Triple е най-популярният модел на Triumph. В по-новите модели моторът има по-наперен и агресивен външен вид, но като цяло фабричните промени по модела в течение на годините са по британски семпли. Българите от Vilner преправят модела на британската фирма (основана от немци) за руски клиент.

Резултатът е BULLDOG. Клиентът желае неговия Speed Triple модел 2011 да стане неузнаваем. Работният процес започва със скици и 3D модел. С добавяне на нови детайли външният вид става по-масивен и аеродинамичен. Двата предни фара се заместват с един, за който се изработвaт стойка и кутия. Огледалата са сменени и са продължение на кормилото.

Добавените странични детайли коренно променят силуета на мотора. Те са свързани в долната си част с още един детайл. Тази оптична иновация и специфичната форма на допълненията напомнят излъчването на кучетата от породата английски булдог, от където идва и името на бутиковия мотор. За по-атлетично тяло е преработена и стойката за номера. В допълнителни детайли се вграждат и мигачите. Булдогът получава и нови Racing джанти OZ. Ауспусите са боядисани в черно.

Сходни публикации

title="Vilner барна Suzuki B King"
Vilner барна Suzuki B King
Hand made моторите- скъпи, но гъзарски
Новият хит: цветен карбон
Черната вдовица на Steampunk ще подпали улиците
Луминисцентна боя обра овациите на Daytona Bike Week 2013


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*