Моторист вилнее в плевенско село

Моторист вилнее в плевенско село

В ранните часове тази сутрин полицейски екип бил изпратен на адрес по сигнал за нарушаване на обществения ред в с. Бреница, съобщиха от полицията в Плевен.

Хората не можели да спят от непрекъснатото форсиране на двигател на мотор, нарушителят обикалял по улиците и предизвиквал силен шум.

Служителите на реда засекли моториста, който не само отказал да  представи документи за самоличност, но и успял да изчезне.

20 минути по-късно обаче полицаите го засекли на улица в селцето и го задържали. Установена е самоличността му – 38-годишен местен жител, натрупал 3 криминалистически регистрации за телесни повреди, една – за убийство с цел улесняване и прикриване на друго престъпление, една – за отнемане на  МПС.

След бягството нарушителят успял да укрие мотора и днес ще продължат оперативните действия за установяването му. На задържания са съставени три акта по Закона за движение по пътищата, по Закона за българските лични документи и по Наредба № 1 на община Кнежа. Уведомен е районен прокурор. По случая е образувано бързо производство за престъпление.

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
Мотори борци, самбисти и джудисти
Супер масово нощно каране на мотори в София!
Френски пътешественик изчезнал в Мексико
Младеж загина при нелегални състезания с мотоциклети в Атина


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*