Тънкостите и рисковете на каскадите с мотоциклети

Тънкостите и рисковете на каскадите с мотоциклети

Тази събота, 6 октомври, репортерът Рада Домусчиева и операторът Евгени Генов ще покажат в bTV Репортерите невероятните умения на състезатели по STUNT (или атрактивно каране на мотор) у нас. От 19.30 часа ще видим най-добрите българи в тази област, някои от които живеят в САЩ. Техни млади колеги се занимават професионално с този вид спорт и у нас. bTV Репортерите ще покажат техните изпълнения, както и номера на млади любители, които изпълняват каскадите с изключително високи скорости, без машините им да са пригодени  за това.

Не искаме да правим реклама на телевизията, но пък по друг начин няма как да стане ясно къде да се гледа 🙂

Предаването ще покаже какви са рисковете на този вид спорт, каква специална подготовка е необходима и как всеки може да прецени адекватно уменията си. Ще чуем и мнението на полицията, тъй като този вид демонстрации са извън закона. Какви законови промени ще влязат в сила от Нова година и ще важат за желаещите да получат книжка за мотор – ще стане ясно в събота от 19.30 ч.

Предаването е заснето със специална техника , за да визуализира максимално добре уменията, които се изискват за атрактивните номера с мотори.

Сходни публикации

title="Овен vs. моторист - Видео"
Овен vs. моторист – Видео
Най-бързият сляп мотоциклетист (видео)
Защо кола не се спира с мотоциклет
Възможно ли е да карате мотоциклет във водата (ВИДЕО)
Моторист взема чаша с кафе от бронята на движещ се джип (видео)


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*