Ducati Обиколката на България стартира днес. Първата спирка е Варна

Ducati Обиколката на България стартира днес. Първата спирка е Варна

Хотел-галерия Графит е избран да бъде домакин на гостите от националната обиколка, организирана от регионалното представителство на известната италианска марка. Това е третият пореден път, след Порше и БМВ, когато световноизвестен производител предпочита комфорта и качественото обслужване на петзвездния хотел за провеждане на събитията си във Варна.

Националната туристическа обиколка на Ducati, която е със състезателен характер, започва днес от София и ще се проведе по маршрут София – Велико Търново – Варна – Бургас – Пловдив – Банско – София с обща дължина 1896км. Във Варна състезателите ще пристигнат в днес, 27.09.2012, около 15 часа. Сред участващите мотоциклети са такива от ексклузивни и лимитирани серии като Ducati DIAVEL AMG Limited Edition, Ducati MULTISTRADA 1200 SPIKES PEAK, както и най-новия супербайк модел на Ducati – 1199 PANIGALE. Историята на Ducati е мечта, която започва в Болоня през 1926 г. Ducati е горд представител на италианската индустрия – същността на този стил се показва в проектирането на всеки мотор. Съблазнителни и гъвкави линии с постоянно и неостаряващото качество, които определят ненадминати стандарти.

Сходни публикации

title="Първа обиколка на България с Мотоциклети Ducati"
Първа обиколка на България с Мотоциклети Ducati
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
Ducati EXPO 2015 в България
Judas Priest в Арена Армеец на 30 юни 2015
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро

  1. petraki каза:

    Само да добавя,че от 1926-1944 Дукати произвеждат вакумни тръби.Чак след 1950г правят първият си „мотор“.За цената която искат са боклук!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*