Brutale 675 – новият шедьовър на MV Agusta вече и в България

Brutale 675 – новият шедьовър на MV Agusta вече и в България

На 1 септември Brutale 675 стъпи и на българска територия, за да зарадва ценителите на легендарните мотоциклети с уникалния си стайлинг, ярък характер, функционалност и невероятни технически характеристики. Тази красива машина, може да бъде видяна в изложбения център на “Сенакс” ООД – официален дистрибутор на марката за България.

Почитателите на MV Agusta знаят, че тази година италианската компания пусна в производство изцяло нов модел от серията Brutale, предопределен да се превърне в пример за подражание за средно тежката категория. Новото бижу на компанията Brutale 675 беше представено за първи път няколко дни преди откриването на мотосалон EICMA в Милано миналата година, но стана достъпен за дилърите на марката през лятото на 2012.

Brutale 675 отдава почит към предимствата и дизайна на оригиналния Brutale, но съчетава изключителна лекота (167 кг) с голяма мощност на двигателя (108,5 к.с. при 12 600 оборота в минута).  Той се отличава от конкуренцията си в този клас чрез използването на най-новите технологии – обратно ротационен колянов вал, използван в Moto GP сериите; MVICS (Motor & Vehicle Integrated Control System) система за контрол на дросела, съчетана с режимите на двигателя и тракшън контрола. Иновативен ексклузивен проект, който в същото време е достъпен за всички страстни мотоциклетисти с различен опит. Този мотоциклет е способен да задоволи дори най-взискателните мотористи, както и тези, които са нови за спорта. От улицата до пистата, MV Agusta Brutale 675 е в състояние да се справи с всяка ситуация бързо и ефективно и предлага удоволствие, вълнение и емоция, характерни за  MV.

3-цилиндровият двигател 675 сc, който направи своя дебют в Supersport F3, намира идеално приложение при Brutale 675, след поредица модификации, които го приспособиха перфектно към използването му от спорта в градски условия – нещо също типично за Brutale като модел. Двигателят е изключително тесен и по-къс в сравнение с тези на конкурентите, благодарение на уникалното оформление на вътрешните пространства. С диаметър на буталото от 79 мм и къс ход от 45,9 мм, 3-цилиндровият MV Agusta е двигател с много голяма динамика, което позволява да се достигнат нечувани до момента нива на мощност. Brutale 675 е най-мощният  италиански  три цилиндров мотор, създаван досега.

„Лек, подвижен и мощен, оборудван с двигател, който няма равен в този клас”, гордо обобщава Масимо Борди, генерален мениджър на MV Agusta и един от най-видните инженери в историята на мотоциклетизма – „Brutale 675 е  класика от  бъдещето.”

Сходни публикации

title="MV Augusta F3 800 вече е на пазара"
MV Augusta F3 800 вече е на пазара
MV Agusta 800 RIVALE – 2013
MV Agusta с нови модели Brutale за 2013 г.
Легендарните мотоциклети MV Agusta вече се предлагат и в България
Отвътре: Как се сглобява мотоциклета MV Agusta


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*