60 мотоциклета и аплодисменти изпратиха Вуйчото

60 мотоциклета и аплодисменти изпратиха Вуйчото

„Ако сега пак прочетем Стайнбек, неговите герои, които са ни вдъхновявали да живеем свободно, ще ни се видят като кукли барби в сравнение с Вуйчото“, каза Васко Кръпката, който коментира пред „24 часа“ смъртта на Милен Кръстев – Вуйчото от „Бараби Блус Бенд“. Барабанистът се удави в язовир „Диканя“.

„Ние току-що го изпратихме с аплодисменти, както се полага на музикант от такава класа – каза Буги Барабата и продължи – с 60 мотоциклета, 30 от които го съпроводиха до гроба. Той беше мотоциклетист, както вие журналистите обичате да наричате рокерите. Вуйчото беше двигателят на „Бараби блус бенд“. Благодарение на него основахме през 1999 г. групата, благодарение на него влязохме в студио за първи път. Ако не беше той, може би нямаше да направим нито един запис. Той беше човек, който никому не е направил нищо лошо. Сърдечен, готов да раздели последния си залък дори с непознат. Неговата доброта не знаеше граници. Единственото, което го интересуваше, беше музиката – да слуша музика, да прави музика. Надявам се, че там на небето е намери добри музиканти, с които да свири. Мисля, че беше щастлив човек, защото през живота си получи много любов и много музика“.

Барабата уточни, че резултатите от аутопсията са показали „0,0% алкохол в кръвта“. При вестта за смъртта на приятеля и колегата си Буги Барабата смени снимката на профила си във фейсбук с фотография, на която са заедно с Льоди и Вуйчото.

Барабанистът и съоснователят на „Бараби блус бенд“ Милен Кръстев-Вуйчото е починал на Илинден от инфаркт, се разбра от патологичната експертиза.

Сходни публикации

title="Мотори борци, самбисти и джудисти"
Мотори борци, самбисти и джудисти
Младеж загина при нелегални състезания с мотоциклети в Атина
18-годишен издъхна след катастрофа, карал бясно бракуван мотор
Млада жена е ударила мотоциклетист
38 годишен моторист с опасност за живота


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*