Трайковете Rewaco вече в България

Трайковете Rewaco вече в България

Всички любители на триколките имат повод да празнуват, защото вече могат да се сдобият с истинско бижу на три гуми в България. Наскоро София се появи на уеб страницата на Rewaco като официален дилър на компанията.

Легендарна със своят стил и индивидуалност, Rewaco е основана през 1989 година в Германия. Компанията се разраства със скоростта на светлината и през изминалите 16 години е стъпила на световния пазар.

В самото начало, фабриката е била само в Германия, а сега има производство и дилъри и в Лас Вегас, САЩ.

Популярността на триколките и аксесоарите Rewaco продължава да разсте. В създаването на едно истинско произведение на шосейното изкуство, компанията изпозлва само най-новия стил, технологии за издръжливост и изработка. Всичко това доказва отдадеността на немската фирма да произвежда отлични трайкове на разумна цена.

Основните триколки в гамата на Rewaco са HS4 и семейството на HS5. И двете линии са оборудвани с 1600 кубиков двигател, съвместна разработка на Volkswagen и Rewaco, с горивен инжекцион и множество подобрение като екстра. Продуктовата гама на компанията включва и HS6 V-Twin, който е оборудван с 1442 кубиков двигател на Harley-Davidson, отново с горивен инжекцион. И накрая, но не на последно място е моделът RF1, задвижван от 1.6 литров двигател на Ford. Трайковете имат и катализаторен конвертор, който отговаря на всички стандарти за вредните емисии на EPA, покрива и всички исиквания по DOT сертификацията. Всички модели имат модификации, които да паснат на вкусовете на различните „трайкъри“.

Трайковете Rewaco вече в България  01

Интересен факт е, че в Германия, Rewaco разполага с огромен склад, където съхраняват резервни части за всички видове трайкове, които някога са произвеждани. С две думи, поддръжката е сигурна, независимо дали притежавате трайк, набор на демокрацията.

Не случайно в началото споменахме за индивуалността на Rewaco. Това е качество, ценено от компанията. Именно за това тя предлага всевъзможни видове бои и персонализация за всеки отделен клиент. Времето за изработка е около 3 седмици, но знаете, че тази триколка е произведена специално за вас, по вашите желания и малки капризчета.

Преди да излезе от завода, всеки трайк бива качен на Dynojet, където се описва неговата мощност, тъй като знаем, че двигателите имат кон-два отклонение от официално обявените стойности. В компанията се пази база данни с информация за мощността за всички произведени двигатели до момента.

Rewaco произвеждат по над 200 трайка на година за цял свят. В България вече може да се види първият екземпляр Rewaco с български собственик.

Зареждане…

Сходни публикации

title="Rewaco RF1 GT"
Rewaco RF1 GT
Най-старото возило в света, задвижвано от двигател ще се продава на търг
Пластмасова триколка KTM E3W
Какво НЕ направи Harley-Davidson
Rewaco RF1 GT
Най-старото возило в света, задвижвано от двигател ще се продава на търг
Пластмасова триколка KTM E3W
Какво НЕ направи Harley-Davidson


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*