След Хищника дойде ред на Богомолката

След Хищника дойде ред на Богомолката

Студио Вилнер представи втори доработен мотоциклет.

Само месец, след като Вилнер показа първото си доработено двуколесно возило – „Хищникът“, виждаме и вторият такъв проект на българите. Той е базиран на Ducati Monster 1100 Evo, наречен е Ducati Bulgari, а концепцията му е вдъхновена от богомолките.

„Дизайнерският екип е вдъхновен от изчистените линии на тялото на богомолката, както и от елегантните й движения, които са основа на бойното изкуство Кунг Фу“, пишат българите във FB страницата си.

Основната им цел този път е била минимален оптичен тунинг на базовия Ducati Monster Evo 1100, без излишно раздуване на детайлите, за да бъде моторът още по-компактен и маневрен в градските задръствания.

След Хищника дойде ред на Богомолката 17

За целта са направени редица доработки, сред които нови джанти, още по-висока мощност на двигателя, нов фар (дизайн и изработка Vilner), по-къса седалка и по-къса с 10 см опашка, която се отличава с редица нови елементи, като двата странични детайла захванати с алуминиеви държачи към рамката, които са свързани с трети детайл за укрепване на конструкцията и премахване на шумовете. Новите детайли са боядисани в цвят бяла перла, но за разлика от фабричните Ducati бялата перла е със сив, а не със златист отенък. Джантите са боядисани в два цвята.

Добрата новина за феновете на мотоциклетите е, че Вилнер ще пусне лимитиран кит за Ducati Monster.

Сходни публикации

title="Vilner барна Suzuki B King"
Vilner барна Suzuki B King
Hand made моторите- скъпи, но гъзарски
Новият хит: цветен карбон
Черната вдовица на Steampunk ще подпали улиците
Луминисцентна боя обра овациите на Daytona Bike Week 2013


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*