Ангел Караньотов между успехите на пистата и неуспехите в МОЛА

Ангел Караньотов между успехите на пистата и неуспехите в МОЛА

Най-добрият ни мотоциклетен състезател Ангел Караньотов, който стана по-известен с нахлуването си в софийски мол с мотор, атакува и БНТ.

Момчето се появи по атрактивен начин в предаването на Георги Любенов, като премина коридорите на държавната медия с 60-кубиков кросов мотор.

18-годишният състезател обясни, че авантюрата му в мола е била напълно безопасна за хората там, а скоростта била само 15 км/ч.

Ангел останал без книжка след авантюрата за 1 месец и солена административна глоба. Той бил получил свидетелството си за управление на автомобил само 10 дни преди случката. Най-странното е, че най-добрият ни мотосъстезател няма книжка за мотор. Той обясни, че не му трябва, защото кара само на писта.

Ангел посипа главата си с пепел и съжалява, че станал по-известен със сканадала в мола и се почувствал виновен, че е син на майка си и баща си, които го отнесли най-много за този инцидент.

Караньотов се замисля върху офертата да се състезава са Казахстан, заради лошото отношение към този спорт у нас. Освен това младият талант има предложение да кара за Италия, Германия и Турция.

Караньотов се оплака от лошото отношение на спортния министър Свилен Нейков, който го приел в коридора на ведомството след негов успех и дори не знаел името му, а след случая в мола заявил, че не желае да спонсорира хобито на “едни хора”.

Голямото му разочарование пък било, че след мола, никъде не отразили 6-ото му място на световното по мотоциклетизъм.

Младият Караньотов в момента се лекува от мононуклеоза и има 6-месечна забрана да спортува, но въпреки това продължава да тренира.

Зареждане…

Сходни публикации

title="Ангел Караньотов се изправя в събота "Срещу новините""
Ангел Караньотов се изправя в събота „Срещу новините“
Ангел Караньотов за влизането с мотор в столичен мол: Не осъзнавах, че плаша хората
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Мотори борци, самбисти и джудисти
Най-големият мото фестивал в Европа ще тресе Австрия
Мото протест „Без камиони през почивните дни“


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*